2 طرز تهیه ژله بستنی طالبی خامه ای و ساده کافی شاپی
به گزارش انجمن آقای شرفی، دسر ژله طالبی با بستنی، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین دسرهایی است که با مواد ساده می توانید درست کنید و نیازی به فر یا دستگاه خاصی هم ندارد. این دسر یخچالی که از محبوب ترین دسرهای تابستانی است را به روش های مختلفی می توان درست کرد. شما هم می توانید از این مقاله از در برای آموزش طرز تهیه ژله بستنی طالبی به 2 روش یاری بگیرید و این دسرها را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه ژله بستنی طالبی با خامه (روش اول)
زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه
زمان آماده سازی دسر ژله طالبی با بستنی: 8 ساعت
مواد لازم برای تهیه دسر ژله بستنی
طالبی: 3 لیوان پوست گرفته و خرد شده + یک طالبی کوچک
بستنی وانیلی: 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله طالبی: 1 بسته
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
مراحل طرز تهیه دسر ژله طالبی ساده
برای تهیه این دسر، به طالبی، بستنی و ژله به عنوان مواد اصلی احتیاج دارید و می توانید خامه را با شیر غلیظ جایگزین کنید و شکر را هم حذف یا کمتر در نظر بگیرید. کافی است مواد دسر را آماده نموده و به صورت لایه لایه در قالب بریزید و اجازه دهید ببندد. برای جزییات روش تهیه این دسر خوشمزه تابستانی، روش زیر را دنبال کنید.
بعلاوه می توانید برای تهیه مواد اولیه و لازم برای درست کردن این دسر ژله طالبی با بستنی شامل انواع مخصوصا پودر ژله طالبی، انواع ، و انواع به وسیله مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.
مرحله اول: پودر ژلاتین را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ژله بستنی طالبی، پودر ژلاتین را در یک لیوان آب سرد بریزید و به مقدار 1/3 لیوان روی آن را با آب سرد یا ولرم بپوشانید. سپس لیوان حاوی ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم یا حرارت بخار آب بگذارید تا ژلاتین به در آب حل گردد و حالت ژله ای و شفاف به خود بگیرد. برای آماده شدن ژلاتین به حدود 7 دقیقه زمان احتیاج است.
مرحله دوم: ژله را درست کنید
در این مرحله، پودر ژله را در یک کاسه بریزید و به آن به مقدار 1 لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش اضافه کنید. پودر ژله و آب جوش را هم بزنید تا دانه های ژله در آن حل گردد. ظرف را روی حرارت بخار آب بگذارید تا کاملا دانه های ژله به روش بن ماری و غیرمستقیم ذوب شوند. سپس ظرف را کنار بگذارید تا سرد گردد و از دما بیفتد.
مرحله سوم: طالبی را پوره کنید
در این مرحله از طرز تهیه ژله طالبی و بستنی، را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید. می توانید این کار را از قبل انجام دهید و طالبی های خرد شده را در فریزر بگذارید تا یخ گردد. سپس طالبی ها را در مخلوط کن بریزید و به آن شکر، بستنی و خامه را اضافه کنید.
می توانید مقدار شکر را بنا به شیرینی طالبی، کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید. ژلاتین و ژله ای را که آماده نموده بودید و از دما افتاده، به مخلوط اضافه کنید.
مرحله چهارم: مواد دسر را در قالب بریزید
سپس مواد را در مخلوط کن بزنید تا حدی که کاملا پوره و یکدست گردد. اگر از قالب ساده استفاده می کنید، با برس کف و دیواره های قالب را چرب کنید. یا می توانید کف قالب را آب بریزید و خالی کنید تا خیس گردد.
بعد آن را در فریزر به مدت 10 دقیقه بگذارید. این کار باعث می گردد که مواد دسر به قالب نچسبند. سپس نصف مواد دسر را که داخل مخلوط کن دارید، در قالب بریزید.
مرحله پنجم: طالبی را اضافه کنید
بعد از اینکه لایه اول دسر در یخچال نیم بند شد، یعنی حدود 2 ساعت بعد، یک طالبی را اسکوپ بزنید و روی لایه اول بچینید. اگر قالب اسکوپ ندارید می توانید طالبی ها را ریز و مکعبی خرد کنید و بعد روی لایه اول بریزید. بقیه مواد دسر را که در مخلوط کن پوره نموده و کنار گذاشته بودید، به قالب اضافه کنید تا روی طالبی ها را بپوشاند. قالب را به یخچال برگردانید.
مرحله ششم: دسر ژله طالبی با بستنی را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه دسر ژله طالبی بستنی، دسر را به مدت 6 تا 7 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید و سرد و سفت گردد. در آخر قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مواد دسر را در ظرف سرو برگردانید.
دسر را به صورت دلخواه با مقداری خامه و دراژه های رنگی تزیین و به صورت سرد سرو کنید. انواع را هم می توانید از بخرید، حضوری، آنلاین یا تلفنی.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله بستنی ساده و رولی
طرز تهیه دسر طالبی با ژله و بستنی (روش دوم)
زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه
زمان آماده سازی دسر ژله طالبی با بستنی: 5 ساعت
مواد لازم برای تهیه دسر ژله طالبی و بستنی
پودر ژله آلوئه ورا یا طالبی: 1 بسته
طالبی: 1 عدد
بستنی وانیلی یا میوه ای: چند اسکوپ (به دلخواه)
مراحل طرز تهیه ژله طالبی شکم پر
در این که اتفاقا بسیار هم راحت درست می گردد، کافی است ژله را آماده کنید و در طالبی بریزید. بعد از آماده شدن دسر، روی آن را با اسکوپ های تزیین و آن را به صورت سرد سرو کنید. این دسر برای دورهمی های خودمانی بسیار گزینه خوبی است. برای جزییات روش تهیه آن، مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: طالبی را آماده کنید
برای درست کردن ژله طالبی با بستنی به این روش طالبی را بشویید و قسمت 1/3 بالایی طالبی را با چاقو جدا کنید. تخمه های داخل طالبی را با دست خارج کنید و داخل طالبی را با آب بشویید تا تفاله ها و قسمت های داخلی طالبی کاملا تمیز گردد. سپس طالبی را به صورت وارونه برگردانید تا آب اضافی داخل طالبی نمانده باشد.
مرحله دوم: ژله را آماده کنید
در یک ظرف پودر ژله را بریزید و به مقدار 2/3 لیوان، آب جوش به آن اضافه کنید. آب و ژله را روی حرارت غیرمستقیم بن ماری کنید. سپس اجازه دهید مایع ژله از دما بیفتد و سرد گردد بستنی را به ژله اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند. مایع ژله و بستنی را در طالبی بریزید تا پر گردد. به مدت 10 ساعت، طالبی را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: دسر را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه دسر ژله بستنی طالبی، بعد از اینکه ژله بستنی داخل طالبی خودش را گرفت و سفت شد، با یک چاقوی خیلی تیز، طالبی را برش بزنید و آن را به صورت سرد سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه دسر ژله بستنی طالبی
*اضافه کردن ژلاتین به مواد دسر، باعث می گردد هم ژلاتین بافت شیشه ای و شفافی بگیرد و هم برای بستن و سفت شدن، به زمان کمتری احتیاج داشته باشد.
*از ژله با طعم های مختلف می توانید در طرز تهیه این دسر بهره ببرید.
*برای اینکه دسرتان رنگ جذابی داشته باشد، می توانید چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. معمولا رنگ سبز یا زرد در این دسر به کار می رود.
* از عسل یا شیرین کننده های دیگر مثل شیره خرما یا شیره انگور می توانید به عنوان جایگزین شکر بهره ببرید. و را می توانید از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.
*برترین نوع بستنی برای تهیه این دسر، بستنی وانیلی است اما می توانید از بستنی با طعم های دیگر هم در طرز تهیه این دسر بهره ببرید. مثلا می توانید از برای تهیه این دسر کافی شاپی بهره ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ژله لیوانی و خرده شیشه رنگی
سوالات متداول
چطور دسر ژله بستنی طالبی را بدون خراب شدن دسر، از قالب دربیاوریم؟
برای این که دسر، راحت تر از قالب جدا گردد، می توانید کف قالب را به مدت 10 تا 20 ثانیه در آب جوش یا روی حرارت بخار آب قرار دهید. بیشتر از این مدت، قالب را در آب جوش نگذارید چون بافت دسر خراب و شل می گردد.
استفاده از باد سشوار هم می تواند به جدا شدن راحت تر دسر ژله ای یاری کند. پشت قالب را با سشوار گرم نموده و کناره های دسر را به آرامی با کارد جدا کنید. بعد دسر را در ظرف سرو برگردانید.
چطور ژله بستنی طالبی با شیر درست کنیم؟
برای طرز تهیه دسر ژله بستنی طالبی با شیر، به جای آب برای درست کردن ژله از شیر بهره ببرید یا اینکه به جای خامه داخل دسر از شیر بهره ببرید. استفاده از شیر باعث قوی تر شدن طعم دسر می گردد.
منبع: افق کوروش