کثیف ترین عضو بدن و روش های کاربردی مراقبت از ناف

به گزارش انجمن آقای شرفی، در حالی که ناف لزوماً کثیف ترین قسمت بدن نیست، اما اگر به درستی از آن مراقبت نگردد، می تواند به محل رشد باکتری ها و کثیفی تبدیل گردد.

کثیف ترین عضو بدن و روش های کاربردی مراقبت از ناف

ناف، ناحیه کوچک و فرورفته ای در مرکز شکم است که بند ناف در طول رشد جنین به آنجا متصل شده است. محیط تاریک، گرم و مرطوب ناف می تواند منجر به مسائل مختلف بهداشتی و عفونت های احتمالی گردد. در اینجا بعضی از مسائل رایج مراقبت از ناف و راه هایی برای تمیز نگه داشتن آن آورده شده است.

مراقبت از ناف

تجمع کثیفی و عرق: عرق، سلول های مرده پوست و پرزهای ناشی از لباس ها می توانند در ناف جمع شوند که منجر به ظاهری ناپاک و بوی بد بالقوه گردد.

راهکار: ناف را به طور مرتب با یک صابون ملایم و آب گرم تمیز کنید. به آرامی از یک پارچه شستشوی نرم یا سواب پنبه ای برای مراقبت از ناف بهره ببرید تا هرگونه کثیفی یا آلودگی را از بین ببرید. حتما بعد از شستن محل را کاملا خشک کنید.

عفونت های قارچی یا باکتریایی: اگر ناف تمیز و خشک نباشد، می تواند محیطی ایده آل برای رشد قارچ یا باکتری ایجاد کند که منجر به عفونت هایی مانند عفونت ناف یا عفونت های قارچی گردد.

راهکار: با تمیز کردن روزانه ناف، بهداشت و مراقبت از ناف را رعایت کنید. اگر متوجه علائم قرمزی، تورم، ترشح یا بوی غیر معمول شدید، برای تشخیص و درمان مناسب با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید.

امفالیت: امفالیت یک عفونت شدید ناف است که بیشتر در نوزادان دیده می گردد. این می تواند تهدید نماینده زندگی باشد و احتیاج به مراقبت فوری پزشکی دارد.

راهکار: اگر نوزاد تازه متولد شده ای دارید، دستورالعمل های مناسب مراقبت از بند ناف ارائه شده به وسیله مربی بهداشتی یا پرستار خود را پیگیری کنید. محل را تمیز و خشک نگه دارید و هر گونه علائم عفونت را فورا گزارش دهید.

عوارض پیرسینگ ناف: اگر سوراخ ناف دارید، برای جلوگیری از عفونت یا تحریک و مراقبت از ناف احتیاج به نگهداری بیشتری دارد.

راهکار: پیرسینگ را با محلول نمکی یا صابون ملایم همانطور که به وسیله سوراخ نماینده شما توصیه شده است تمیز کنید. از لمس کردن سوراخ با دست های کثیف خودداری کنید و ناحیه را خشک نگه دارید. دستورالعمل های مراقبتی پیرسینگ کار خود را رعایت کنید.

گرانولوم ناف: این یک توده کوچک، مرطوب، صورتی یا قرمز است که ممکن است پس از افتادن بند ناف در نوزادان در ناحیه ناف ایجاد گردد.

راهکار: اگر متوجه گرانولوم ناف شدید، برای مدیریت مناسب و مراقبت از ناف با پزشک خود مشورت کنید. آنها ممکن است استفاده از نیترات نقره را برای یاری به بهبود آن ناحیه توصیه نمایند.

پرز ناف: بعضی از افراد ممکن است متوجه تجمع پرزهای ناف شوند که ترکیبی از الیاف لباس، سلول های مرده پوست و گرد و غبار است.

راهکار: در حالی که پرز ناف بی ضرر است، تمیز نگه داشتن ناحیه می تواند تجمع آن را به حداقل برساند. تمیز کردن منظم با یک سواب پنبه می تواند یاری نماینده باشد.

نکته مهم مراقبت از ناف

به یاد داشته باشید، کلید مراقبت از ناف، تمیز کردن منظم و خشک نگه داشتن این ناحیه است. اگر مسائل یا نگرانی های مداومی را در خصوص ناف خود تجربه می کنید، برای ارزیابی و هدایت مناسب با یک متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر روش های از بین بردن چربی زیر بغل را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "کثیف ترین عضو بدن و روش های کاربردی مراقبت از ناف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کثیف ترین عضو بدن و روش های کاربردی مراقبت از ناف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید