همدستی دایی و خواهرزاده در کلاهبرداری
به گزارش انجمن آقای شرفی، دایی و خواهرزاده ای که به بهانه خرید برنج کلاهبرداری می کردند، دستگیر شدند.

به گزارش ، شانزدهم بهمن سال گذشته پرونده ای با موضوع کلاهبرداری برای رسیدگی تخصصی از کلانتری 101 تجریش به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران ارجاع داده شد. شاکی که بنکدار و عمده فروش برنج است، به کارآگاهان گفت: بیست و دوم مرداد سال پیش شخصی به من مراجعه و خودش را صاحب رستورانی در تجریش معرفی کرد و خواستار 500 کیلوگرم برنج هاشمی درجه یک به ارزش 150 میلیون ریال برای رستورانش شد. پس از انجام معامله، برنج را از طریق وانت به نشانی او بردیم و سپس به بهانه اینکه رستوران جا ندارد، برنج ها را به انباری در خیابان شریعتی منتقل کردیم. خریدار در آنجا خواست برنج ها را خالی کنیم.
او بعد از تخلیه بار، من را برای حساب و کتاب راهی کرد تا به رستوران برگردم، سپس به بهانه اینکه وانت ما سد معبر نموده، راننده را به همراه وانت به سر خیابان فرستاد و در غیاب او مجددا برنج ها را بار زد و سرقت کرد. کارآگاهان بعد از ثبت اظهارات شاکی، برای شناسایی کلاهبردار آغاز به تحقیق کردند. مأموران با حضور در محل تخلیه برنج ها پیروز شدند شماره پلاک خودروی مورد استفاده کلاهبردار را شناسایی نمایند. کارآگاهان با آنالیز سرنخ به دست آمده به این فرضیه رسیدند که کلاهبرداری به دست مالک خودرو به نام وحید اجرا شده است. به این ترتیب با هماهنگی قضائی محل سکونت متهم شناسایی و او چند روز پیش در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد. متهم ضمن اقرار به جرمش گفت به همراه دایی خود به نام داوود این اقدام را انجام داده است.
سرهنگ کارآگاه علی شریفی، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران، درباره این پرونده گفت: با اعتراف صریح متهم، کارآگاهان همدست او را دستگیر کردند و با ارسال پرونده به دادسرای مربوطه، هر دو متهم با صدور قرار تأمین مناسب بازداشت در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
منبع: ایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان