احتیاج واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش بیشتر شده است

به گزارش انجمن آقای شرفی، معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به شرایط حاکم بر فضای اقتصادی و پولی کشور و نقش آن در فراوری و اشتغال گفت: احتیاج واحدهای فراوریی به سرمایه در گردش بیشتر شده است.

احتیاج واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش بیشتر شده است

به گزارش خبرنگار انجمن آقای شرفی، دکتر حشمت الله عسگری در جمع انجمن آقای شرفی از افزایش اعتبارات استان به عنوان یکی از مهم ترین دستاوردهای سفر اخیر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان نام برد و اظهار کرد: خوشبختانه در سفر اخیر حجم منابع اختصاص یافته به حوزه فراوری استان افزایش قابل توجهی داشته و همین می تواند زمینه ساز بهبود فراوری در این استان در سال های آتی باشد.

این دکترای اقتصاد با اشاره به احتیاج فراوریگران به سرمایه در گردش، اعلام نمود: کل منابع استان در این بخش حدود 1000 میلیارد تومان بود اما با کوشش مسوولان استان و حمایت دولت اعتباری بالغ بر 4500 میلیارد تومان دیگر به این منابع اضافه نموده شد که این افزایش چندبرابری، می تواند جان تازه ای به فراوری در استان ببخشد.

معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری سمنان با بیان این که همه این منابع در اختیار واحدهای فراوریی متقاضی قرار می گیرد، اضافه کرد: اختصاص این حجم از منابع به استان در این شرایط که احتیاج واحدهای فراوریی به سرمایه در گردش افزایش چشمگیری داشته، نکته امیدبخشی است که فراوریگران استان باید از آن بهره بگیرند.

وی به سهم بانک های عامل از این منابع اشاره و توضیح داد: 2270 میلیارد تومان از این منابع به وسیله بانک صنعت و معدن، 683 میلیارد تومان از سوی بانک ملت، 482میلیارد تومان توسط بانک ملی، 344 میلیارد تومان توسط بانک تجارت، 237 از سوی بانک کشاورزی استان، 177 میلیارد تومان از سوی بانک توسعه تعاون، 166 میلیارد تومان توسط بانک سپه، 112 میلیارد تومان به وسیله باک صادرات، 25 میلیارد تومان از سوی بانک رفاه کارگران،13 میلیارد تومان توسط پست بانک و بالغ بر 12 میلیارد تومان آن از سوی صندوق کارآفرینی امید تامین شده است.

عسگری در پاسخ به پرسش انجمن آقای شرفی در خصوص شرایط پرداخت تسهیلات و تفاوت های آن با تسهیلات کارگروه تسهیل گفت: این اعتبارات نیز در قالب همان اعتبارات کارگروه تسهیل و رونق فراوری پرداخت می گردد. ضمن این که واحدهای فراوریی متقاضی می توانند در طول سال مراجعه نموده و از این منابع بهره مند شوند.

معاون امور هماهنگی و اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به دعوت از سرمایه گذاران برای مشارکت در پروژه های استان همزمان با ایام سفر هیئت دولت به استان گفت: خوشبختانه از فرصت سفر استفاده کردیم و با دعوت از شرکت های دولتی و سرمایه گذاران بخش خصوصی 110 تفاهمنامه به ارزش 10 هزار میلیارد تومان منعقد کردیم که در صورت اجرایی شدن آنها بالغ بر 15 هزار و 100 شغل در استان ایجاد خواهد شد.

وی از بهره مندی همه شهرستان ها و بخش های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، خدمات، گردشگری و..از تفاهمنامه های منعقده اخیر اطلاع داد و اضافه کرد: بنیاد مستضعفان، شستا، ایدرو، ایمیدرو و..از شناخته شده ترین شرکت های سرمایه گذاری طرف این تفاهمنامه ها هستند.

وی در پاسخ به پرسش انجمن آقای شرفی در خصوص غیرالزام آور بودن تفاهمنامه ها و تمهیدات استان در ارتباط با اجرایی شدن این تفاهمنامه ها اعلام نمود: اگرچه تفاهمنامه غیرالزام آور است و ممکن است همه تفاهمنامه ها به انتها نرسد اما آنچه این تفاهمنامه ها را از تفاهمنامه های پیشین متمایز می نماید این است که طرف های تفاهم عمدتا شرکت های دولتی و معتبر هستند . ضمن این که برخی از آنها از هم اکنون زمین لازم را تحویل گرفتند تا در اسرع وقت به اجرای تفاهمنامه بپردازند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "احتیاج واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش بیشتر شده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "احتیاج واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش بیشتر شده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید