نخستین رویداد فناورانه صنایع شیمیایی استان قم به کار خود پایان داد

خبرنگاران/قم به گزارش انجمن آقای شرفی، اولین رویداد صنایع شمیایی در دوبخش ارائه طرح های سرمایه گذاری فناورانه و ارائه نیازهای فعالان و صنعتگران صنایع شیمیایی استان به کار خود سرانجام داد.

نخستین رویداد فناورانه صنایع شیمیایی استان قم به کار خود پایان داد

بنابر این گزارش، در بخش اول این رویداد که در تیرماه سال جاری برگزار گشت، طی فرایند 3 ماهه ده ها طرح سرمایه گذاری فناورانه به دبیرخانه رویداد رسید که در ارزیابی اولیه8 طرح سرمایه گذاری فناورانه در حوزه فرآوری و تولید مواد اولیه، داخلی سازی مواد وارداتی انتخاب شد.

در این رویداد که با داوری و ارزیابی پیشکسوتان و فعالان مهم صنایع شیمیایی استان انجام شد در نهایت سه طرح بازیافت سبز ضایعات باتری های لیتیمی، تهیه سوپرحلال سبز پاک کننده رنگ و چسب و فرایند تولید اقتصادی آلکید رزین به عنوان سه طرح برتر انتخاب شدند.

یکی از ایده های سرمایه گذاری شده طرح راه اندازی خط تولید فرآوری کربنات استرانسیم است که سرمایه گذاری 2.5 میلیارد تومانی روی آن صورت گرفت.

دومین بخش از رویداد فناورانه صنایع شیمیایی که در مهرماه سال جاری برگزار گشت، بخش ارایه نیازهای فناورانه با حضور مدیران شرکت های صنعتی و فناوران فعال در حوزه صنایع شیمیایی استان قم در حوزه های فرآوری، تولید و محصولات شیمیایی نو، بود.

این رویداد به صورت مجازی و به میزبانی شرکت مهرادتک و با همکاری پارک علم و فناوری استان قم برگزار گشت و در این رویداد 6 نفر از مدیران صنایع و بیش از 20 نفر از فناوران حوزه صنایع شیمیایی شرکت کردند.

معاون پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اهمیت و ضرورت انتقال فناوری گفت: انتقال فناوری به ارتباط مستمر و هدفمند میان صنعت و دانشگاه کمک می کند و سبب جلب اعتماد و همکاری دوجانبه می شود.

حمیدرضا شوشتری با تاکید براینکه برگزاری رویدادهای تخصصی به آسیب شناسی و دست یابی به چشم انداز درست در صنعت کمک می کند گفت: رویدادهای فناورانه باید زبان مشترک صاحبان صنایع و فناوران باشد تا زنجیره توسعه اقتصاد دانش بنیان شکل بگیرد.

در ادامه مدیر اجرایی این رویداد با بیان اینکه صنعت تنها با تبادل فناوری می تواند در دنیای امروز دوام بیاورد گفت: رویدادها باب مصاحبه و هم افزایی میان صنعتگران و صاحبان فناوری را فراهم می کند.

مهدی مرادی با ابراز تاسف وجود نگاه سنتی و فرسوده در چرخه صنعت و معدن استان قم گفت: به رغم اینکه در قم ظرفیت های علمی و فنی بسیار خوبی برای توسعه صنایع وجود دارد اما ارتباط میان صنعتگران و دانشگاهیان اوضاع مطلوبی ندارد.

کارگزار فن بازار منطقه ای استان قم با تاکید بر اینکه عدم استفاده از روش های فناورانه هزینه های تولید را بالا می برد و منجر به رکود و خروج از رقابت می شود گفت: متاسفانه صنعت کشور ما از همان ابتدای راه اندازی در 80 سال گذشته مونتاژی و مصرف کننده و نظام دانشگاهی هم غیر مولد و وابسته به درآمدهای نفتی ایجاد شد و ادامه حیات داد و همین سبب دوری دانشگاه و صنعت هم شده است.

در ادامه رویداد که به صورت وبیناری برگزار گشت، مدیران و نمایندگاه تعدادی از صنایع حوزه شیمیایی با برشمردن خلاءها و نیازمندی های خود، صاحبان ایده و فناوری را در جریان کاستی های خط تولید خود قراردادند.

این نمایندگان بر تداوم و تدبیر در انتقال فناوری، توجه به طرح های کوچک و زودبازده و به کارگیری ظرفیت ها و توانمندی های استان در حوزه شیمیایی تاکید کردند.

با اعلام دبیرخانه این رویداد پارک علم و فناوری، شرکت شهرک های صنعتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی استان و فن بازار ملی ایران با مدیریت اجرایی شرکت بهین فناوری مهراد پژوه به عنوان کارگزار منطقه ای فن بازار از عوامل اصلی برگزاری رویداد مذکور بوده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "نخستین رویداد فناورانه صنایع شیمیایی استان قم به کار خود پایان داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نخستین رویداد فناورانه صنایع شیمیایی استان قم به کار خود پایان داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید