طرز تهیه مارشمالو وانیلی در خانه

به گزارش انجمن آقای شرفی، اگر عاشق آشپزی باشید، آماده کردن هله هوله های محبوبتان در خانه، برایتان به یک لذت بزرگ تبدیل می گردد. عاشقان آشپزی دوست دارند از غذای اصلی گرفته تا دسر و نوشیدنی و تنقلات را در آشپزخانه خودشان تهیه نمایند و همین بهانه کافی است تا ما طرز تهیه یکی از محبوب ترین هله هوله ها را در این مطلب آموزش دهیم. اگر از بافت نرم و طعم شیرین مارشمالو خوشتان می آید، در ادامه با طرز تهیه مارشمالو وانیلی همراه ما باشید.

طرز تهیه مارشمالو وانیلی در خانه

مواد لازم برای تهیه مارشمالو وانیلی

  • پودر ژلاتین بدون طعم 150 گرم
  • شکر دانه ریز 120 گرم
  • پودر قند 80 گرم
  • نشاسته ذرت 50 گرم
  • شیره یا شربت ذرت سه چهارم فنجان
  • سفیده تخم مرغ سه عدد
  • نمک بین دو انگشت
  • عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • آب سرد دو فنجان

طرز تهیه مارشمالو وانیلی

مرحله اول

با پودر یا ورقه ژلاتین می توانید دسرهای متفاوتی را تهیه کنید. از دسر شیر عسلی و زعفرانی گرفته تا ژله خانگی، همگی به سادگی در آشپزخانه شما آماده می شوند. اینبار هم می خواهیم طرز تهیه مارشملو خانگی را با پودر ژلاتین به شما آموزش دهیم. برای آغاز پودر ژلاتین را در یک قابلمه در یک فنجان آب سرد حل کنید و هم بزنید. ظرف را برای پنج دقیقه کنار بگذارید تا حالت ژلاتین تغییر کند.

وقتی که ژلاتین حل شد، شیره را همراه با شکر و باقی آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. یک دماسنج کنار دستتان بگذارید و وقتی دمای مایعی که داخل قابلمه است به 120 درجه رسید، ژلاتین را اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه شعله را خاموش کنید.

مرحله دوم

در یک ظرف مناسب سفیده های تخم مرغ را آنقدر با همزن برقی بزنید که سفت و سفید شوند. وقتی مخلوط داخل قابلمه خنک شد، آن را به سفیدها اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید. این کار را می توانید با قرار دادن همزن روی درجه یک انجام دهید. آنچه مهم است، این که برای حدود نیم ساعت باید این ترکیب را هم بزنید. سپس عصاره وانیل را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر هم زدن را ادامه دهید.

مرحله سوم

کف یک ظرف مناسب کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در آن پهن کنید. سپس روی آنها آرد ذرت الک کنید و ظرف را برای سه ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان سینی را بیرون بیاورید و با کاردی که لبه اش را کمی چرب نموده اید مارشمالوها را برش بزنید. در بعضی از دستورهای آشپزی مارشمالو را بدون استفاده از سفیده تخم مرغ تهیه می نمایند اما در این دستور از سفیده تخم مرغ برای تهیه مارشمالو خانگی استفاده نموده ایم.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مارشمالو وانیلی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو وانیلی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید