طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه؛ تجربه ای تکرارنشدنی

به گزارش انجمن آقای شرفی، فقط کافی است یک بار در خانه رب گوجه فرنگی درست کنید تا دیگر بیخیال رب های کارخانه ای شوید.

طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه؛ تجربه ای تکرارنشدنی

مواد لازم:

  • نمک: 40 گرم
  • گوجه فرنگی: 10 کیلوگرم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و بعد از اینکه آب شان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمه ای متناسب با حجم گوجه ها قرار دهید.

2. گاز را روشن و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا می گردد.

3. بعد از اینکه گوجه ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش می کنیم و یک توری با سوراخ های ریز را آماده می کنیم.

4. سپس گوجه ها را از توری رد می کنیم تا پوست و دانه ها جدا گردد.

5. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا رب به غلظت کافی برسد.

6. سپس زیر گاز را خاموش می کنیم و وقتی خنک شد آن را در قالب های مورد نظر می ریزیم و فریز می کنیم.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه؛ تجربه ای تکرارنشدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رب گوجه فرنگی در خانه؛ تجربه ای تکرارنشدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید