ساده ترین روش تهیه کیک

به گزارش انجمن آقای شرفی، زندگی امروز / میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.

ساده ترین روش تهیه کیک

به گزارش زندگی امروز به نقل از برترینها،کلا پایه بیشتر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی دوباره طرز تهیه آن را مرور می کنیم.

مواد لازم

2 پیمانه آرد

1 پیمانه شکر

1 پیمانه شیر

2 ق چ وانیل

3 /2 پیمانه روغن مایع

4 عدد تخم مرغ

2 ق م بیکینگ پودر

طرز تهیه:

1. ابتدا زرده ها و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید گردد تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.

2. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کش دار گردد. حالا کم کم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

3. در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در خاتمه سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

4. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب نموده اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.

5. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک گردد، سپس آن را از قالب درآورید. بعدازآنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.

فوت و فن

تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.

نی نی بان، راهنمای بارداری و کودک کمک

منبع: زندگی روز

به "ساده ترین روش تهیه کیک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش تهیه کیک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید