پیتزا قارچ و پنیر، خوشمزه و محبوب
به گزارش انجمن آقای شرفی، پیتزا غذایی ایتالیایی است که در بین همه مردم جهان محبوب شده و در تمام کشورهای جهان یکی از وعده های غذایی خوشمزه به شمار میرود.
همان طور که از نامش پیداست قارچ اصلی ترین ماده تشکیل دهنده این پیتزا است. پیتزا قارچ یک پیتزای بسیار ساده است که گیاه خواران هم می توانند از آن استفاده نمایند چون از هیچ گوشت و کالباسی در تهیه آن استفاده نمی گردد. بافت و طعم این پیتزا بی نظیر است و مزه بسیار خوبی دارد. امروز در انجمن آقای شرفی پیتزا قارچ و پنیر گیاهی بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا قارچ و پنیر
- آب یک پیمانه
- خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
- شکر یک قاشق مرباخوری
- روغن مایع نصف پیمانه
- نمک نصف قاشق چایخوری
- آرد به اندازه لازم
مواد لازم برای مواد میانی پیتزا قارچ
- قارچ 500 گرم
- فلفل دلمه ای یک عدد
- سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- گوجه خشک 5 عدد
- پنیر پیتزا به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و آویشن به اندازه لازم
طرز تهیه پیتزا قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا باید خمیرمایه را به عمل بیاورید. برای این کار در یک پیمانه آب ولرم، شکر بریزید و هم بزنید. سپس خمیرمایه فوری را بریزید و هم زده و برای 10 دقیقه روی ظرف را بپوشانید تا خمیرمایه کف کند و به عمل بیاید.
مرحله دوم
در ادامه آرد و نمک را با هم مخلوط نموده و به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید. حالا باید خمیر را ورز دهید. اگر مواد خیلی رقیق بود آرد و اگر خیلی سفت بود کمی آب ولرم بریزید تا خوب نرم و لطیف گردد. سپس خمیر را 15 دقیقه ورز دهید و مانند توپ در بیاورید و داخل کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید. یک ساعت و نیم به مواد استراحت دهید تا حجیم گردد و پف کند.
مرحله سوم
در این فاصله قارچ ها را بشویید، خشک و خرد کنید. سپس قارچ ها را داخل تابه با اندازهی روغن با شعله زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده گردد. سپس به آن فلفل دلمه ای خردشده اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه رب گوجه فرنگی و ادویه ها را بیفزایید و مواد را هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت و نیم که خمیر حجیم شده است پف آن را با مشت بگیرید و خمیر را داخل قالب مورد نظر با وردنه پهن کنید. سپس روی خمیر را با سس کچاب بپوشانید و روی آن مواد را بریزید. در سرانجام گوجه خشک و پنیر پیتزا را بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا بپزد و طلایی گردد. برای داشتن یک شام تابستانی کتلت تره فرنگی، یک شام سبک و خوشمزه را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چند غذای خنک مخصوص تابستان را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا