پنالتی پرسپولیس مقابل ذوب آهن درست بود؟
به گزارش انجمن آقای شرفی، کارشناس داوری فوتبال به آنالیز عملکرد قضاوت داوران ملاقات تیم های پرسپولیس و ذوب آهن اصفهان در هفته یازدهم لیگ برتر پرداخت.

ابراهیم میرزابیگی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی انجمن آقای شرفی، درباره قضاوت سیدمهدی سیدعلی در ملاقات پرسپولیس و ذوب آهن اصفهان در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال، گفت: سیدعلی و یاری هایش تا لحظه پنالتی پرسپولیس مسئله ای در قضاوت نداشتند، چون اتفاق خاصی نیفتاده بود.
وی ادامه داد: دقیقه 2یاری داور در اعلام اوت به سود ذوب آهن اشتباه کرد و داور وسط به درستی توپ را به پرسپولیسی ها داد. در دقیقه 13خطای بازیکن پرسپولیس به علت بی احتیاطی گرفته نشد. در دقیقه 21آفساید بازیکن ذوب آهن گرفته شد و چون توپ به راحتی در اختیار حامد لک نهاده شد، بهتر بود داور آوانتاژ می داد و اجازه نمی داد بازی متوقف گردد. یک دقیقه بعد اخطار به مدافع ذوب آهن به درستی داده شد.
میرزابیگی عنوان نمود: در بیست و پنجمین دقیقه خطای امید عالیشاه به درستی گرفته شد. در دقیقه 27 خطای بازیکن ذوب آهن درست بود.در دقیقه 38اخطار به محمد شریفی سختگیرانه بود و بازیکن پرسپولیس نباید کارت زرد می گرفت.
این کارشناس داوری با اشاره به نیمه دوم یادآور شد: در دقیقه 47 خطای پشت محوطه جریمه پرسپولیس سختگیرانه بود اما در دقیقه 65 داور به سیدجلال حسینی بابت اعتراض به درستی اخطار داد.
میرزابیگی اعلام کرد: اوج قضاوت سیدعلی در دقیقه 85 بود که برای پرسپولیس پنالتی گرفت در حالی که خطایی رخ نداد و تصمیم داور در این صحنه درست نبود. در دقیقه 90 مهدی ترابی و بازیکنان پرسپولیس اعتقاد به پنالتی داشتند، در صورتی که خطایی اتفاق نیفتاد.
منبع: خبرگزاری تسنیم