اشتغال موضوع اصلی کشور است، ضرورت ارتباط دانشگاه ها با صنایع
به گزارش انجمن آقای شرفی، مجید خدابخش ظهر امروز چهارشنبه در جمع روسای دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور در تبریز با تاکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه ها با صنایع ابراز داشت: باید ارتباط بین صنایع ما و دانشگاه ها نزدیک تر گردد. باید مسائل صنعت به دست اساتید و دانشجویان دانشگاهی رفع گردد.

وی با اشاره به اینکه در این خصوص وظایف شرکت های دانش بنیان نیز مهم است، ادامه داد: از شرکت های دانش بنیان دولت حمایت می نماید، در موضوع دانش بنیان دو بخش فراوری علم و تکنولوژی مطرح است.
خدابخش با تاکید بر اینکه دانشی که در دانشگاه ها فراوری می گردد باید به تکنولوژی و ثروت تبدیل گردد، اضافه کرد: باید دانش ثروت به همراه داشته باشد. باید علم فراوریی در دانشگاه ها ارزش اضافه کرده داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های دانشگاهی و علمی استان گفت: آذربایجان شرقی یکی از قطب های دانشگاهی کشور به حساب می آید.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه از دانشگاه های استان انتظار دارم فضای کسب و کار را بشناسند، گفت: دانشگاه ها باید بر اساس احتیاجهای کشور رشته های تخصصی ایجاد نمایند، باید در زمینه هایی که احتیاج به دانشجو داریم حتما رشته های تحصیلی مرتبط ایجاد گردد و اقدام به جذب دانشجو کنیم.
خدابخش با بیان اینکه باید دانشجویان مهارت های فنی را هم فرا گیرند، گفت: باید تغییراتی در درس های دانشگاه ها ایجاد گردد دانشجویان باید زنجیره کسب و کار را بشناسند.
منبع: خبرگزاری مهر