آشنایی کامل با مضرات و کالری بادام هندی
به گزارش انجمن آقای شرفی، بادام هندی درختی گرمسیری و همواره سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را فراوری می نماید. در ادامه این مطلب با مضرات بادام هندی و اندازه کالری موجود در این آجیل آشنا شوید.
بادام هندی منبع بزرگ مواد مغذی و ویتامین ها بوده از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد و با استفاده معقول و به مقدار از آن نیازهای بدن رفع شده و دچار کمبود نخواهیم شد. طبیعت بادام هندی گرم و خشک بوده، بعضی خواص بادام هندی عبارتند از: حفظ سلامت قلب و عروق، تنظیم فشار خون، استحکام و سلامت دندان ها و استخوان ها، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت پوست و مو، حفظ سلامتی مغز و اعصاب، پیشگیری از فراوری سنگ صفرا، سرشار از آنتی اکسیدان ها، یاری به عملکرد هضم غذا، سرشار از ویتامین ها و بهبود فرآیند خواب است. با این وجود زیاده روی در مصرف آن عوارضی را به همره خواهد داشت.مضرات بادام هندی (عوارض جانبی، موارد احتیاطی و منع مصرف)یکی از مضرات بادام هندی، ایجاد آلرژی غذایی در بعضی افراد است که باعث ایجاد علائمی در ناحیه گوش ، حلق و بینی خواهد شد، این واکنش های آلرژیک ممکن است یا فوری باشد و خاص (مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب ها و…) یا ممکن است با تأخیر و عمومی باشد (مانند خستگی و افسردگی).
پوسته بادام هندی سم التهاب آوری دارد که تماس آن با پوست بدن، باعث ناراحتی های پوستی مانند سوزش و خارش می شود، به همین دلیل ضروری است بادام هندی به صورت پوست کنده و خشک شده به بازار عرضه و در دسترس مصرف نمایندگان قرار گیرد، بعلاوه بادام هندی خام را برای از بین بردن تمامی رزین های سمی آن بایستی مقداری بو دهند.
از دیگر مضرات بادام هندی، زمانی است که به صورت شور مصرف می شود. در حقیقت دریافت فراوان سدیم موجود در نمک، می تواند مقدار کلسیم بدن را کاهش داده و موجب پوکی استخوان شود. مغزهای شور برای بیماران کلیوی، زنان باردار، افراد دارای فشار خون بالا و البته بچه ها محدودیت مصرف دارد.
بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای از اگزالات می باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع این ماده در بدن می تواند منجر به کریستاله شدن آنها و در نتیجه ایجاد مشکل شود، از این رو افرادی که مسائل کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرایشان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز نمایند، بعلاوه دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.
از موارد احتیاطی مهم در خصوص مصرف بادام هندی، شرایط مناسب و استاندارد نگهداری از آن است. بادام هندی یکی از مغزهایی است که در شرایط نامناسب و در رطوبت بالا سریعا به توکسین های خطرناکی آلوده می شود که مصرف مستمر آن می تواند احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد، بنابراین هنگام خرید این محصول، آنهایی را که به صورت بهداشتی بسته بندی و دارای مجوز بهداشت هستند انتخاب کنید و از خرید مغزهای فله ای که تاریخ مصرف معلومی ندارند و در شرایط نامناسب محیطی نگهداری و عرضه میشوند اجتناب کنید. چروکیدگی، آفت زدگی، طعم و بوی نامطبوع ازجمله نشانه های فساد این محصول است. بعلاوه گفتنی است بادام هندی را می توانید برای ماندگاری بیشتر در یخچال و فریزر نگهداری کنید.
مقدار کالری بادام هندیبادام هندی نوعی دانه آجیلی است که سرشار از کالری بوده و از درختی با همین نام بدست می آید. این مغز دارای طعمی خاص و خوشمزه بوده که می توان گفت اغلب افراد از خوردن آن لذت می برند. اما فواید بادام هندی تنها به مزه آن خلاصه نمی شود، این دانه ها سرشار از خواص گوناگون، مواد مغذی، انواع ویتامین ها، پروتئین و کالری بوده، بسیار انرژی زا است. هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد و زیاده روی در خوردن آن باعث ایجاد چاقی و اضافه وزن خواهد شد. با این وجود نکته قابل توجه اینکه، مصرف متعادل و به مقدار این میوه، نه تنها موجب اضافه وزن و چاقی نشده، به کاهش وزن یاری شایانی خواهد کرد، در واقع هرچند بادام هندی سرشار از چربی های مفید و فیبر می باشد ولی چنانچه در چهارچوب یک تغذیه متعادل و سالم مصرف شده و در خوردن آن زیاده روی نشود، به خوبی گرسنگی را رفع نموده و به این ترتیب می تواند به کاهش وزن و لاغری یاری کند. در حقیقت زمانی که مقداری بادام هندی خورده می شود، تا مدتی سیر می شوید و دیگر نیازی نیست به سمت مصرف مواد غذایی پرکالری بروید یا ریزه خواری بکنید.
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخون