5 نکته مهم و کاربردی برای تهیه سالاد کلم مجلسی

به گزارش انجمن آقای شرفی، سالاد کلم یکی از انواع سالادهای مجلسی و خوشمزه است که به علت داشتن کلم سفید، کلم بنفش و هویج بسیار رنگارنگ و زیباست.

5 نکته مهم و کاربردی برای تهیه سالاد کلم مجلسی

انجمن آقای شرفی | سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

به گزارش انجمن آقای شرفی ، سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد کلم مجلسی یکی از انواع سالاد های سرد است که محبوبیت زیادی دارد و معمولا برای پذیرایی در مهمانی و جشن ها از آن استفاده می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد کلم مجلسی خوشمزه و متفاوت همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

کلم برگ سفید کوچک: 1 عدد

کلم برگ بنفش کوچک: نصف 1 عدد

هویج: 3 عدد

شوید تازه خرد شده: نصف لیوان

گردو خرد شده: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

ماست چکیده یا هم زده: 3 قاشق غذاخوری

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 3 حبه

فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کلم مجلسی

مرحله اول: برای آغاز کار ابتدا کلم برگ ها را خوب بشویید؛ سپس کلم سفید را با چاقوی تیز خرد کنید و داخل کاسه سالاد بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید و کلم ها را زیر و رو کنید.

مرحله دوم: در مرحله بعد کلم قرمز را خرد کنید و به کلم سفید اضافه کنید و هر دو را خوب با هم مخلوط کنید. حالا هویج رنده شده، شوید و گردو خرد شده را به کلم اضافه کنید.

مرحله سوم: در یک کاسه جداگانه ماست چکیده را همراه با سس مایونز، سیر رنده شده و فلفل قرمز مخلوط کنید و خوب هم بزنید؛ سپس سس را به ظرف سالاد اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید و هم بزنید تا همه سالاد با سس آغشته گردد. برای سرو می توانید روی سالاد را با گردو و شوید تازه تزیین کنید. نوش جان

5 نکته برای تهیه سالاد کلم مجلسی

1- بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهم ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلم ها را خرد کنید و به مدت 15 دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده گردد. با این ترفند بوی بد کلم از بین می رود و درنهایت سالادی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

2- برای تهیه سالاد کلم مجلسی بهتر است از شوید تازه بهره ببرید. توجه داشته باشید که باید شوید را به میزان ای خرد کنید که له نگردد. اگر شوید را بیش از میزان خرد کنید، داخل سالاد آب می اندازد که خوشایند نیست. اگر در منزل شوید تازه ندارید، می توانید از شوید خشک هم بهره ببرید.

3- اگر منع مصرف سس مایونز دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

4- برای زیباتر شدن ظاهر سالاد کلم بهتر است کلم را با پوست کن تیز بتراشید تا خلالی و زیبا گردد.

5- شما می توانید در صورت تمایل میزانی کشمش پلویی هم به سالاد کلم اضافه کنید که باعث خوشمزه تر شدن سالاد کلم می گردد.

منبع: فرادید

به "5 نکته مهم و کاربردی برای تهیه سالاد کلم مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم و کاربردی برای تهیه سالاد کلم مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید