طرز تهیه گوجه فرنگی کبابی با پستو
به گزارش انجمن آقای شرفی، روش های مختلفی برای همراه کردن گوجه فرنگی با غذاها وجود دارد. از پوره و سس آن گرفته تا حتی خشک کردن آن ها و چیپسی شدنشان. طعم ترش گوجه فرنگی کبابی در کنار سالادها و غذاها می تواند آ ن ها لذیذتر کند. همانطور که اشاره کردیم یکی از این روش ها تهیه گوجه فرنگی کبابی ست که با روشی سالم آماده می گردد و سفره شما را رنگین تر می نماید.
این دستور با چاشنی هلندی پستو همراه است و این یعنی مجموعه ای از طعم های شگفت انگیز که حتما در خانه شما هواداران زیادی پیدا می نماید. پس اگر می خواهید خواص گوجه فرنگی را با عطر و بوی متفاوتی در غذاها تجربه کنید، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه گوجه فرنگی کبابی
- گوجه فرنگی شش عدد بزرگ
- ریحان تازه 50 گرم
- دانه کاج 25 گرم
- سیر دو حبه
- روغن زیتون 100 میلی لیتر
- پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین 25 گرم
طرز تهیه گوجه فرنگی کبابی
مرحله اول
ابتدا فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کاملا گرم گردد. سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف نموده و در یک ظرف مناسب فر بچیند، حالا می توانید ظرف را به داخل فر منتقل کنید.
مرحله دوم
در همین زمان شما باید چاشنی پستو را آماده کنید. برای این کار ریحان، آجیل کاج و سیر را در مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید تا مواد صاف و یکدست شوند، کمی که مواد نرم شدند می توانید روغن زیتون را به آن ها اضافه کنید. در ادامه پنیر پارمسان را به مخلوط تان بیفزایید.
از چاشنی پستو به دست آمده حدود دو قاشق غذاخوری روی هر گوجه فرنگی بریزید. ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوجه کاملا نرم و کبابی گردد.
چند نکته
- گوجه کبابی استفاده های زیادی دارد، شما می توانید آن را با انواع کباب ها و استیک ها سرو کنید.
- این گوجه و چاشنی پستو آن همراه خوبی برای پاستاست و می توانید آن را به پاستا گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
- اگر می خواهید تنوعی به طعم سالادهایتان بدهید، استفاده از گوجه کبابی را از قلم نیاندازید.
- شما می توانید به جای آجیل کاج از گردو بهره ببرید.
- گوجه فرنگی کبابی بعلاوه طعم ویژه ای به ساندویچ و پیتزاهای شما می دهد.