طرز تهیه سوپ شیر (سوپ سفید) مجلسی

به گزارش انجمن آقای شرفی، سوپ سفید یا سوپ جو با شیر و خامه از جمله محبوب ترین پیش غذاها است. سوپ شیر مجلسی را با شیر، خامه و جو پوست کنده یا پرک و در بعضی موارد با بلغور گندم هم درست می نمایند. طرز تهیه سوپ جو سفید با قارچ یا همان سوپ جو سفید با قارچ است. طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه را در مجله خبرنگاران بخوانید. در سرویس همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ شیر (سوپ سفید) مجلسی

طرز تهیه سوپ شیر مجلسی

با طرز تهیه سوپ شیر و خامه مجلسی همراه ما باشید. سوپ شیر یک وعده خوشمزه برای شام سریع و سبک است.

مواد لازم سوپ شیر و قارچ مجلسی برای 12 نفر

  • جو: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • فیله سینه مرغ: 5 تکه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • چوب دارچین یا برگ بو: 1 عدد کوچک
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • شیر: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • هویج: 3 عدد میانه
  • سبزی سوپ: 5 قاشق غذاخوری
  • قارچ: 500 گرم
  • خامه صبحانه: یک قوطی 200 گرمی

مراحل طرز تهیه سوپ شیر

با مراحل سوپ شیر همراه ما باشید.

مرحله اول؛ خیس کردن جو برای سوپ سفید

برای طرز تهیه سوپ جو پوست کنده ابتدا جو را بشورید و چند ساعت خیس کنید تا موقع پخت حسابی لعاب بیندازد.

مرحله دوم؛ خرد کردن سبزیجات

پیاز و هویج ها را نگینی خرد کنید.

مرحله سوم؛ پختن مرغ با ادویه

حالا جو، پیاز، تکه های فیله مرغ، نمک و ادویه، سیر، چوب دارچین یا برگ بو و آب به میزان لازم (در حدی که روی مواد را بپوشاند) را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بپزید. یک ساعت که از پخت گذشت چوب دارچین یا برگ بو را از قابلمه خارج کنید و تمام مواد قابلمه را در غذاساز یا میکسر میکس کنید.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن سبزیجات خرد شده به مرغ

حالا هویج نگینی خرد شده را هم اضافه کنید و غلظت سوپ را بسنجید، اگر خیلی غلیظ شده میزانی دیگر آب اضافه کنید چون قرار است باز هم سوپ را بپزیم.

مرحله پنجم؛ اضافه کردن آب قلم یا آب مرغ به سوپ شیر

در این مرحله در صورت تمایل یک عدد عصاره مرغ یا عصاره گوشت با همراه میزانی آب قلم یا آب مرغ به سوپ اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ قارچ

مرحله ششم؛ اضافه کردن شیر و سبزی به سوپ سفید

صبر کنید هویج بپزد و سپس شیر و سبزی را هم اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و مراقب باشید شیر سر نرود.

مرحله هفتم؛ ریختن قارچ اسلایس شده در سوپ

قارچ ها را به صورت اسلایسی خرد کنید و با میزانی نمک و کره و فلفل سیاه تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع سوپ

مرحله آخر؛ اضافه کردن خامه در سوپ جو دو سر با شیر

چند جوش که زد خامه را هم اضافه کنید و حسابی سوپ را هم بزنید.

15 دقیقه روی شعله ملایم گاز سوپ را هم بزنید و سپس سوپ شیر خانگی را سرو کنید. طرز تهیه سوپ شیر شما به همین راحتی تمام شد. پیشنهاد می کنیم سوپ شیر را به عنوان یک ناهار زمستانی ساده و سریع در فهرست غذای ناهار هفتگی اعضای خانواده قرار دهید.

فوت و فن های سوپ شیر رستورانی با شیر و خامه

  • سوپ جو سفید با مرغ و شیر و خامه را به جای جو پوست کنده با جو پرک هم می توانید درست کنید. اما اگر دوست دارید یک سوپ غلیظ و لعابدار داشته باشید بهتر است از جو پوست کنده بهره ببرید.
  • سوپ جو را به جای خامه و شیر با رب هم می توانید درست کنید و بنابراین سوپ جو قرمز خواهید داشت. در این صورت دیگر سوپ سفید ندارید و سوپ نیازی هم به میکس کردن ندارد فقط باید خوب جا بیفتد.
  • اگر می خواهید سوپ جو را برای 6 نفر درست کنید این میزان مواد را نصف کنید.
  • اضافه کردن میزانی ذرت یا کرفس به سوپ جو رستورانی و خانگی اختیاری است و اتفاقا قوت آن را بیشتر می نماید.
  • این روزها که بحث بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی و کرونا و نیز بیماری آنفولانزا داغ است پخت غذاهای سبک، مقوی و مایع را بیشتر در دستور رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید. جو سرشار از آنتی اکسیدان است و سطح مقاومت بدن را بالا می برد. قارچ هم یک منبع خوب ویتامین D است، یعنی همان ویتامینی که کمبود آن سیستم ایمنی بدن را ضعیف می نماید. به همین منظور طرز تهیه آش جو خوشمزه و مقوی را در مقاله آن بخوانید.

روش دیگر طرز تهیه سوپ شیر

یک روش دیگر نحوه درست کردن سوپ قارچ و شیر با خامه این است که ابتدا جوها را به صورت جداگانه بپزید. سینه مرغ را هم به همراه ادویه و پیاز جدا بپزید. سپس تکه های مرغ پخته شده را خرد کنید و آب مرغ و تکه های مرغ خرد شده را به جوهای پخته شده اضافه کنید. سوپ را روی حرارت ملایم گاز بپزید و مرتب هم بزنید چون بلغور گندم زود ته می گیرد.

بعد از دو ساعت و پخت کامل مواد، هویج رنده شده، قارچ تفت داده شده و سبزی سوپ را هم اضافه کنید و یک ساعت دیگر روی شعله ملایم گاز بپزید. بعد از پخت شیر و خامه را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس به سوپ که میزانی از حرارت افتاده اضافه کنید.

30 دقیقه روی شعله ملایم گاز میزانی دیگر سوپ را بپزید و وقتی حسابی جا افتاد در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. این غذای نونی و ساده خوشمزه را درست کنید و برای پیش غذا یا غذای اصلی میل کنید.

سوالات متداول

1- برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در سوپ سفید چه کنیم؟

برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ در سوپ سفید، چند قطره لیموترش موقع تفت به قارچ اضافه کنید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه سوپ شیر (سوپ سفید) مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ شیر (سوپ سفید) مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید