یک رویداد خوشمزه دربرج میلاد

به گزارش انجمن آقای شرفی، خبرنگاران : معاون گردشگری استان تهران از برگزاری دومین رویداد بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با همکاری باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران 17 اردیبهشت در برج میلاد تهران اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل خبرگزاری صدا و سیما علی رفیعی هدف از برگزاری این همایش را معرفی ظرفیت های گردشگری خوراک و نقش پرنگ بانوان در توسعه این صنعت و معرفی بانوان کارآفرین و خلاق در بخش غذا به صنعت گردشگری بیان کرد.

یک رویداد خوشمزه دربرج میلاد

وی اضافه کرد: تنوع خوراک، طعم، سبک های میزبانی، آیین های غذایی و معماری آشپزخانه ایرانی ظرفیت بسیار بالایی را در کنار صنایع غذایی برای توسعه گردشگری خوراک در استان تهران است.

دنیا اخگری دبیر همایش صنعت غذا و گردشگری و رئیس گروه بانوان باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران نیز گفت: حمایت و پشتیبانی از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه آشپزی- خدمات غذا و گردشگری، توسعه برندسازی صنعت غذا و گردشگری و معرفی غذا های بومی کشور به دنیا از اهداف برگزاری این همایش است.

وی اضافه کرد: این همایش روز 17 اردیهشت از ساعت 16 الی 22 در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار می گردد.لازم به ذکر است تا به امروز افزون بر 2500 نوع غذای ایرانی در کشور شناسایی شده است و معرفی آن ها به دنیا می تواند سهم چشمگیری در افزایش گردشگران خارجی داشته باشد.

ظرفیت بزرگ ایران در توسعه گردشگری غذا

امروزه در صنعت گردشگری، غذا و خوراک جایگاه ویژه ای پیدا نموده و اغلب رستوران ها، هتل ها و اقامتگاه ها به ترویج فرهنگ غذایی خود می پردازند، با این وجود کمتر نام و نشانی از پیشینه و تنوع غذاهای محلی و مکتب ایرانی در مراکز پذیرایی گردشگری ایران دیده می گردد.

قابلیت ایران در زمینه تنوع غذایی را می توان متاثر از ویژگی جغرافیای کشور و تنوع قومی و نژادی ایرانیان دانست. به این معنا که به علت وجود مراتع و شرایط جوی خاص و امکان پرورش گیاه و دام آبگوشت های شمال غرب ایران بی نظیر است. در نواحی مرکزی ایران که آب و هوای خشک دارند بیشتر از سبزی های خشک استفاده می نمایند و در جنوب کشور به علت وجود دریا و اقیانوس بیشتر غذاهای دریایی رواج دارد.به نظر می رسد فعالیت ها و برنامه ریزی ها در این حوزه فقط به برگزاری جشنواره ها و فستیوال های غذایی در محیط های مختلف روستایی و شهری و برگزاری تورهای غذا آن هم به صورت پراکنده و جزیره ای محدود شده است.

منبع: توریسم آنلاین

به "یک رویداد خوشمزه دربرج میلاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک رویداد خوشمزه دربرج میلاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید