رژیم غذایی مدیترانه ای ابتلا به آلزایمر را به تعویق می اندازد

به گزارش خبرنگاران، تحقیقات محققان دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان می دهد رژیم غذایی مدیترانه ای به شکل قابل توجهی میزان تجمع پپتیدهای آمیلوئید بتا مرتبط با اسیدآمینه را در مغز کاهش می دهد.

رژیم غذایی مدیترانه ای ابتلا به آلزایمر را به تعویق می اندازد

به گفته محققان، تشکیل این پپتیدها با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است. مطالعات قبلی نشان داده اند ژیم غذایی مدیترانه ای که شامل مقادیر بیشتر سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، ماهی و روغن زیتون است، می تواند زوال شناختی را کُند نماید.

دکتر استفانی رینی اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: ما دریافتیم پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای تنها به مدت 3 سال می تواند تشکیل پپتیدهای آمیلوئید بتا را تا 60 درصد کاهش دهد.

وی در ادامه می افزاید: این یافته ها به ما نشان می دهد که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند آغاز علائم بیماری آلزایمر را تا سال ها به تاخیر اندازد.

به گفته وی، درحالیکه به نظر می رسد تمام ابعاد رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر مهم است، اما یافته های ما نشان می دهد مصرف میوه بیشترین فایده را دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "رژیم غذایی مدیترانه ای ابتلا به آلزایمر را به تعویق می اندازد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با رژیم غذایی مدیترانه ای ابتلا به آلزایمر را به تعویق می اندازد

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید